Iedereen wilt een mooi gebit. Maar dit is nog niet zo makkelijk te krijgen. Vaak moet dit worden gedaan door middel van een behandeling. In deze blog benoemen we een aantal behandelingen waarmee je een mooier gebit kunt krijgen.

Bleken

Tegenwoordig is het bleken van de tanden zeer populair. Dit komt omdat dentale gezondheid steeds belangrijker wordt. Vroeger was het niet zo raar als je bijvoorbeeld met één tand minder over straat liep, maar tegenwoordig wil men een vol gebit waarmee je kan lachen, eten en praten zonder dat je je hoeft te schamen. Wanneer je jouw tanden wilt bleken, kan je dit het beste laten doen door tanden bleken Gorinchem. Ook is het belangrijk om dit eerst te bespreken met jouw tandarts.

Implantaten

Er bestaat ook een manier om een volledig nieuw gebit te maken door middel van implantaten. Helaas is dit vrij duur en het duurt ook nog eens lang voordat het klaar is. Na het plaatsen van het implantaat, moet je eerst drie maanden wachten om het kaakbot weer aan te laten groeien. Hierna kan je pas de kunsttand of kies erop laten zetten. Daarnaast is er de optie om een klikgebit op 4 implantaten te zetten, dit zorgt ervoor dat je kunstgebit er niet uit vliegt als je aan het zingen bent of aan het eten bent.

Facings

Veel mensen laten facings zetten om hun tanden mooier te maken. Maar wat zijn dit eigenlijk? Facings zijn niets meer dan handgemaakte schildjes die de tandarts voor je tanden kan plaatsen. Dit is een pijnloze behandeling die het mogelijk maakt om zowel de vorm als de tint van je tanden te corrigeren. Je kunt zelf de kleur en de vorm uitkiezen. Ze moeten natuurlijk wel bij de rest van je tanden passen.

Pin It on Pinterest