Een stralende lach is een visitekaartje van jou voor de rest van de wereld. Het is een manier om te communiceren en te tonen wat je emoties zijn. Als je niet meer de stralende glimlach van vroeger hebt, dan kun je daar onzeker van worden. Dit houdt dan in dat je vaak teveel op jezelf gaat letten, situaties gaat ontwijken waarin lachen normaal is of met de hand voor je mond krampachtig mee wilt lachen. Gelukkig hoeft dit allemaal niet. In deze blog vertellen we je hoe het anders kan. 

Beugel

Wanneer je stralende lach weg is omdat je tanden scheef staan, dan is een beugel een oplossing. Naast een meer esthetische uitstraling, heeft een rij rechte tanden ook een aantal gezondheidsvoordelen, zo kun je beter je gebit schoonhouden en zo tandbederf voorkomen. Een behandeling voor een beugel kun je ondergaan bij orthodontist zoetermeer

Bleken, maakt witte tanden

Heb je bruine of gele tanden omdat je veel gerookt of koffie en thee gedronken hebt? Je kunt weer een stralende lach krijgen door je tanden te laten bleken bij de tandarts. Deze dat dat met peroxide en een speciale lamp. Dan heb je binnen een of twee behandelingen weer een stralende lach, ook wel een wereldlach genoemd! 

Facings

Wil je een correctie van je tanden laten doen, op het gebied van kleur en vorm. Dan kan dit heel goed door middel van facings. Dit zijn als het ware schildjes van porselein of composiet die op maat gemaakt worden speciaal voor jouw tanden. Het is wonderbaarlijk wat er allemaal mogelijk is. Heb je een spleetje tussen je tanden, is een tand schuin of zit er eentje er een beetje anders uit dan de rest? Facings maken het mogelijk om weer een wereldlach te hebben, precies zoals je het graag ziet. 

We blijven je op de hoogte houden van tal van ontwikkelingen in de orthodontie en tandheelkunde. Blijf onze blogs lezen! 

Pin It on Pinterest