Iedereen wil graag een stralende, witte glimlach. Niemand wil een vergelend gebit. De meeste mensen zijn bereid om geld uit te geven om met behulp van cosmetische tandheelkunde een zo helder mogelijke glimlach te krijgen. Inderdaad, we hebben een lange weg afgelegd sinds de tijd dat vergeling van de tanden de norm was en het hebben van een compleet gebit na de puberteit een unicum.

Wat zijn de voordelen? 

De beloning voor het bleken van je tanden is groot. Dit is de reden waarom alle Hollywood (of Bollywood) acteurs het doen, evenals alle rijke en beroemde mensen die het zich kunnen veroorloven. Het maakt je aantrekkelijker en dat geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Er zijn nog meer voordelen verbonden aan het tanden bleken, we nemen ze hieronder met je door. 

  • Verbetering van het uiterlijk: mensen met een wittere, schonere glimlach hebben de neiging om een aura van vertrouwen over te brengen, wat altijd aantrekkelijk is in een persoon, zolang ze het niet overdrijven en een indruk van arrogantie laten zien. Bovendien, esthetisch gezien (hoewel dat een subjectieve factor is), hebben mensen met een complete glimlach met de witste tanden de neiging om er mooier uit te zien.
  • Geweldige glimlach is verbonden met gezondheid, vertrouwen en schoonheid: Er is iets dwingends, aantrekkelijks, betrouwbaars en charmants aan een persoon met een grote glimlach. Het is deze verbeterde uitstraling en aantrekkingskracht die elke persoon die zijn tanden wil laten bleken, nastreeft. Een glimlach wordt bijna altijd geassocieerd met gezondheid en een fitte levensstijl. 
  • Pas beter bij de maatschappij: In de beeldbewuste wereld van vandaag is de beste manier om te voorkomen dat je wordt buitengesloten, een stralende lach en schone tanden. Bovendien zul je de neiging hebben om steeds vaker te glimlachen om het te laten zien, wat zich vertaalt in het geven van een goede indruk aan de mensen om je heen. Dat is het wonder van het bleken van de tanden in actie. U zal je minder zelfbewust voelen en de neiging hebben om bijna moeiteloos een lucht van vriendelijkheid af te geven.
  • Brengt goede eerste indrukken: Vergeet niet, de eerste indruk is de laatste. Dus maak er een goede indruk van, met een flitsende glimlach. Mensen hebben de neiging om samen te komen rond andere mensen, waar ze zich door op hun gemak voelen. Door het hebben van een gebleekte glimlach (en het leren glimlachen zodat het niet zal lijken op een soort van griezelige, zelfvoldane grijns), vertel je de hele wereld dat je een betrouwbaar, eervol en waarheidsgetrouw soort mens bent.
  • Confidence Booster: Hoe meer je slaagt, hoe meer vertrouwen je hebt in jezelf en in je capaciteiten, daarom zijn de meest succesvolle mensen meestal ook het meest zelfverzekerd. Hoewel sommigen misschien zeggen dat het idee van vertrouwen dat succes brengt hetzelfde is als de wagen voor het paard zetten, heb je nog steeds vertrouwen nodig om pogingen te doen die tot succes kunnen leiden. Je hebt ook vertrouwen nodig om met gratie te kunnen omgaan met mislukkingen, dus niet ontmoedigd raken!
  • Neemt de aandacht weg van de Facial Flaws: Er is een reden waarom een goede glimlach zelfs oude mensen er 10 tot 20 jaar jonger kan laten uitzien. 

Genoeg redenen dus om die bleekbehandeling te boeken. Wij raden je tandarts ijburg aan: de expert in de esthetische mondverzorging. 

Pin It on Pinterest