Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. De laatste jaren zien we een duidelijk trend waarin mensen steeds meer pijn, tijd en moeite overhebben om de allermooiste versie van zichzelf te worden. Zodra er de eerste ingreep is afgerond, is het hek van de dam en zien we nieuwe verbetermogelijkheden. 

Kincorrecties en facings zijn steeds vaker dagelijkse kost in tandartsenpraktijken en cosmetische klinieken. Denk je na over het combineren van deze twee behandelingen? In dit blog vertellen we hier graag wat meer over, zodat je beslagen ten ijs komt. 

Wat is een kincorrectie?

Wil je een andere kin? Waar een wil is, is een weg en bovendien geldt voor deze behandeling: er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Kincorrecties zijn grofweg in delen in twee verschillende categorieën. Bij de meest ingrijpende optie verandert de plastisch chirurg, onder narcose, je botstructuur. Een minder invasieve manier om de kinlijn te veranderen, is het plaatsen van injectables. Hoewel de eerste behandeling zwaar is, geniet je blijvend van het resultaat. Injectables gaan na een tijdje weer in rook op.  

Wat zijn facings?

Een facing is een ‘kapje’ van porselein of keramiek. Voor het plaatsen van de facings slijpt de tandarts je eigen tanden af. Dit doet geen pijn, maar kost wel veel tijd: een gegeven dat mensen tegen de borst kan stuiten. Na de behandeling moet je een tijdje herstellen. Neem daarom altijd een paar dagen vrij van je werk en ga met de kippen op stok!

Kincorrectie na facings de moeite waard?

Wat ons betreft een open deur. Je mond is namelijk een erg belangrijk onderdeel van je gezicht. Elke keer als je praat, zullen anderen namelijk naar je mond kijken. Door zowel de tanden als de kinlijn aan te passen, behaal je een prachtig resultaat.

Pin It on Pinterest