Het is mogelijk om een nieuwe look voor je arm of ander lichaamsdeel te krijgen. Door juist niet een tatoeage te nemen, maar deze te laten verwijderen. Hoe zit dit eigenlijk en hoe zit het met de kosten. We nemen het met je door in deze blog. Lees hem snel door en kijk ook naar de andere blogs die we voor je geschreven hebben. Daar kun je echt je voordeel mee doen!

Een tatoeage laten verwijderen, hoe gaat dat? 

Veel mensen hebben de laatste jaren een tatoeage laten zetten. Vroeger was het nog typisch iets voor zeelieden of bajesklanten, maar tegenwoordig is het een waar fashion statement geworden. Toch hoor je al weer de nodige geluiden van mensen die een tatoeage hebben laten zetten, dat ze er eigenlijk niet zo blij mee zijn. Juist omdat iedereen er nu een lijkt te hebben, is het effect er een beetje vanaf. Veel mensen besluiten om bepaalde tatoeages te laten verwijden. De meeste tatoeages die verwijderd worden, zijn namen van ex-partners. Maar hoe gaat dat verwijderen eigenlijk in zijn werk? 

Een tatoeage verwijderen lukt vrij goed met een laser en zelfs zonder dat dit proces littekens achterlaat. Dat laatste heeft te maken met de snelheid van de lichtpulsen. Die zijn zo snel dat er geen littekens achterblijven. Je kunt voor deze behandeling een afspraak maken bij joostkroon.com. 

Krijg ik het verwijderen van een tatoeage vergoed? 

Het is de vraag van veel mensen: kan ik een tatoeage vergoed krijgen? Het antwoord op deze vraag is, dat een verwijdering van een tatoeage niet vergoed wordt. Andersom is het wel zo dat medische tatoeages, bijvoorbeeld als iemand geen wenkbrauwen heeft of wanneer een litteken met een tatoeage gecamoufleerd moet worden, wel in sommige gevallen door zorgverzekeraars vergoed worden. Laat je altijd goed informeren door je zorgverzekeraar om te kijken hoe het zit. 

In het geval van het verwijderen van de naam van je ex is het zo dat je zelf voor de kosten opdraait. Het is een beetje afhankelijk van de grote van de tatoeage hoeveel het verwijderen kost, dus hoeveel behandelingen ervoor nodig zijn. De vanafprijs voor het verwijderen van een tatoeage ligt zo om en naar bij de 150 euro.

Pin It on Pinterest