Alles in de samenleving verandert en ontwikkelt zich. Sommige dingen nemen af andere dingen nemen toe. Het is helemaal context afhankelijk hoe dit verloopt. Bij de tandarts is het zo dat er steeds meer behandelingen zijn die je kunt laten doen, die je vroeger niet waren, maar die we nu de vanzelfsprekends de zaak ter wereld vinden. In deze blog gaan we er een aantal met je doornemen. Lees snel verder en doe je voordeel met deze informatie. Voor expertise raden we je dan tandarts amsterdam aan. Ze helpen je graag verder.

Facings

Wanneer je ontevreden bent met de tanden, dan kun je er iets aan doen. De laatste jaren zijn facings heel populair geworden. Maar wat zijn dit eigenlijk? Veel mensen hebben ze al laten zetten, dat zijn schildjes die om je tanden gezet worden. Met deze schildjes, gemaakt van porselein of composiet, kun je tanden qua kleur en vorm corrigeren. Dit geeft natuurlijk grote voordelen als het gaat om de esthetiek voor je gebit. Facings zijn relatief goedkoop en snel te zetten.

Bleekbehandeling 

Als je ontevreden bent met de kleur van je tanden, dan kun je dus facing zetten zoals we net zeiden, maar er zijn ook andere opties. Denk daarbij aan de bleekbehandeling bij de tandarts, die met peroxide en een speciale lamp wordt gedaan. Het is supermakkelijk om naar de tandarts te gaan en dit door hem of haar te laten doen. Je kunt ook zelf thuis bleken, maar dit raden wie niet aan, omdat dit niet in een gecontroleerde omgeving gebeurt. Bij de tandarts is er wel de nodige expertise om eventuele problemen adequate snel te verhelpen. Je kunt verschillende tinten uitzoeken en dat maakt het een extra prettige behandeling.

Beugel

Staan je tanden scheef en heb je er een hekel aan, ga dan voor een beugel. Er bestaan zelfs ook beugels die onzichtbaar zijn. Die zijn dan aan de achterkant van je tanden bevestigd. Erg handig en slim. Vraag je tandarts om advies, deze kan je ook doorverwijzen naar de orthodontist.

Conclusie

Er zijn tal van behandelingen bij de tandarts mogelijk waarmee je de uiterlijkheden van je tanden kunt aanpassen aan je wensen. Laat je hierover informeren door tandarts amsterdam west, voor goede zorg en excellente resultaten.

Pin It on Pinterest