Patiënten in uw tandartspraktijk worden natuurlijk graag behandeld in een nette en hygiënische ruimte. Zorg daarom dat u er alles aan doet om dit te waarborgen. Wij geven alvast een belangrijke stap cadeau: een gietvloer, want een hygiënische praktijk begint bij een hygiënische vloer.

De gietvloer

Gietvloeren zijn vloeren die op een dragende, al bestaande vloer, wordt aangebracht. Er wordt een vloeibare stof uitgegoten die zal uitharden op de bestaande laag. Gietvloeren komen in allerlei stijlen, zoals een betonlook of een transparante look. Of kies voor microcement, een mooie, naadloze gietvloer. Elk in de gewenste kleur die compleet aansluit bij uw tandartspraktijk. Zo kiest u bijvoorbeeld uit de kleuren staal, denim of antraciet.

Gietvloer in een tandartspraktijk

Een gietvloer is enorm makkelijk schoon te maken en houden, daarom kozen wij voor een gietvloer. Doordat de gietvloeren naadloos zijn, hoopt vuil en stof zich niet op in vervelende naden of kiertjes. Ook voor uw tandartspraktijk raden we dit aan. U zult merken dat uw tandartspraktijk een schonere en nettere uitstraling krijgt met een gietvloer. Een ander voordeel? U heeft geen speciale schoonmaakmiddelen of speciale apparatuur nodig voor een gietvloer. Het schoonmaken doet u eenvoudig met een vochtige microvezeldoek of gewoonweg met de stofzuiger.

Duurzaam en sterk

Naast dat een gietvloer dus enorm hygiënisch is, is deze ook nog eens erg duurzaam. De vloer is erg sterk en gaat erg lang mee. Zo blijft uw tandartspraktijk er professioneel uitzien, wat bij uw patiënten natuurlijk goed in de smaak valt. Ook zijn de vloeren geluiddempend, zacht en elastisch. Ideaal dus voor een tandartspraktijk.. Zo ontstaat er een perfecte mix van hygiëne en stijl, waarmee uw tandartspraktijk een nóg betere indruk achterlaat bij uw patiënten. Ons advies? Niet wachten, maar meteen aan de gietvloer! Maak vandaag nog een afspraak met uw locale gietvloerspecialist en ervaar snel de verbeteringen.

Pin It on Pinterest